| Nje dite te vetme me nje politikan qe e urreni | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
Meteor V.I.P
Numri i postimeve : 1386 Mosha : 38 Vendi : Në ferr...!! Reputacioni : 22 Data e regjistrimit : 15/02/2009
| Titulli: Nje dite te vetme me nje politikan qe e urreni Mon Apr 13, 2009 1:09 pm | |
| Mendoni sikur te shfuqizoheshin ca ligje dhe ju te kishit doren e lire t'ia jepnit nje mendimin tuaj, cila do te ishte? | |
|
| |
Meteor V.I.P
Numri i postimeve : 1386 Mosha : 38 Vendi : Në ferr...!! Reputacioni : 22 Data e regjistrimit : 15/02/2009
| Titulli: Re: Nje dite te vetme me nje politikan qe e urreni Mon Apr 13, 2009 1:16 pm | |
| Une do t'i lidhja midis qytetit aty ku mund t'i shihte populli,dhe cdo i pari qe kalonte andej t'i pershtynte.
Poashtu do i beja gjithe bashke koke per koke dhe do t'ua sillja aty bomben atomike. | |
|
| |
ILLYRIAN Admin
Numri i postimeve : 2043 Mosha : 34 Vendi : UNITED STATES OF ALBANIA Reputacioni : 35 Data e regjistrimit : 13/02/2009
| Titulli: Re: Nje dite te vetme me nje politikan qe e urreni Wed Apr 15, 2009 1:52 pm | |
| Une do ti kisha marre komplet qeverine dhe do ti kisha derguar ne nje vend te larget ku nuk i dihet as emri atje do i ekzekutoja te gjithe me mjetet me te reja te teknologjise... Po ashtu edhe disa nga eksplozivet apo bombat me te persosura qe ti zhdukeshin edhe eshtrat... | |
|
| |
Njomza
Numri i postimeve : 33 Reputacioni : -3 Data e regjistrimit : 19/03/2009
| Titulli: Re: Nje dite te vetme me nje politikan qe e urreni Wed Apr 15, 2009 5:17 pm | |
| JO valla une do e merrja ate politikan dhe do te pija kafe me te... | |
|
| |
Flaka Moderator
Numri i postimeve : 370 Mosha : 34 Vendi : UNITED STATES OF ALBANIA...! Reputacioni : 11 Data e regjistrimit : 13/02/2009
| Titulli: Re: Nje dite te vetme me nje politikan qe e urreni Wed Apr 15, 2009 5:27 pm | |
| - Njomza shkruajti:
- JO valla une do e merrja ate politikan dhe do te pija kafe me te...
Jam e kundert ne mendimin tend sepse me keta politikan nuk eshte e hijshme te pish kafe me ta se ata nuk jane tjeter perveq se vellezer te shkijeve... Prandaj, te isha nje dite te vetme me njerin nga politikanet ska lidhje se cilin megjithese me shume kisha preferuar te jete H.Thaqi, do ta kisha djeg per s'gjalli ne turren e druve... Kuptohet te jete edhe populli i pranishem, dhe pas djegjes se tij bashke me popullin do te kisha shkuar deri te ndertesa e qeveris dhe do ti hidhja namin e bombave dhe kjo eshte e tera, me sdo kishim qeveri kukulla... t'mu kish dhan rasti ne at harq edhe Sali Berishen edhe disa te tjere te qeverise se Shqiperise... | |
|
| |
shqipetari Moderator
Numri i postimeve : 376 Mosha : 35 Vendi : Shqiperi Natyrale Reputacioni : 56 Data e regjistrimit : 25/02/2009
| Titulli: Re: Nje dite te vetme me nje politikan qe e urreni Thu Apr 16, 2009 8:32 pm | |
| me mujt i kisha vra te gjith e jo me u taku me ta katastrof ta pshtjellin diten | |
|
| |
Albanian Warrior Antar i ri
Numri i postimeve : 121 Vendi : Shqiperi Natyrale Reputacioni : 8 Data e regjistrimit : 19/03/2009
| Titulli: Re: Nje dite te vetme me nje politikan qe e urreni Fri Apr 17, 2009 6:05 pm | |
| Do ti kisha vra me te paren se do jau ktheja borgjin qe e vrane e masakruan kosoven me tulifare procesesh per te miren e tyre... Pushkatim i plote... | |
|
| |
Jeta Antar i ri
Numri i postimeve : 107 Reputacioni : -1 Data e regjistrimit : 19/03/2009
| Titulli: Re: Nje dite te vetme me nje politikan qe e urreni Sat Apr 18, 2009 9:32 pm | |
| E kisha rre me majtt men deri sa te des edhe pse e kish myt qaty | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Nje dite te vetme me nje politikan qe e urreni | |
| |
|
| |
| Nje dite te vetme me nje politikan qe e urreni | |
|