| Vërejtje dhe sygjerime...!!! | |
|
+10katolikii Njomza shqipetari Jeta The Commandante Albanian Warrior Adea Flaka Meteor ILLYRIAN 14 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
ILLYRIAN Admin
Numri i postimeve : 2043 Mosha : 34 Vendi : UNITED STATES OF ALBANIA Reputacioni : 35 Data e regjistrimit : 13/02/2009
| Titulli: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Sun Feb 15, 2009 2:53 pm | |
| Per çdo vrejtje ose sygjerim shkruani ne kete teme. Vazhdim te mbare. | |
|
| |
Meteor V.I.P
Numri i postimeve : 1386 Mosha : 38 Vendi : Në ferr...!! Reputacioni : 22 Data e regjistrimit : 15/02/2009
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Mon Feb 16, 2009 1:26 pm | |
| Do te kisha filluar jo me nje verejtje,por me nje keshill nese me lejohet. Forumi eshte ne fillimin e krijit te tije andaj do t'i kisha lutur stafin qe me shume tu perkushtohen gjendjes aktuale politike dhe ekonomike,te hapin tema cilesore te cilat do t'i terhiqnin vizitoret. Forumi duhet te jete i oranizuar gjithmone,dhe te mos jete nen ndikimin e ndokujt,duhet te keni patjeter njerez qe dine mire pc sepse edhe mund te vije ndonje sulem i papritur nga disa qe nuk ua dojne te miren. Kapaciteti i postimeve duhet te jete i larte dhe sa me pak postime te kopjuara. Gjithashtu kerkoje nga stafi te jete gjithmone ne gadishmeri per antaret dhe te mos lejoj intrigat apo ndonji fyerje ndermjet tyre. Dhe mos te harroj edhe dicka tjeter,hapesira e forumit kjo me ngjyre te kuqe nuk po me pelqen.
Me t'mira Meteor | |
|
| |
ILLYRIAN Admin
Numri i postimeve : 2043 Mosha : 34 Vendi : UNITED STATES OF ALBANIA Reputacioni : 35 Data e regjistrimit : 13/02/2009
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Mon Feb 16, 2009 2:15 pm | |
| - Meteor shkruajti:
- Do te kisha filluar jo me nje verejtje,por me nje keshill nese me lejohet.
Forumi eshte ne fillimin e krijit te tije andaj do t'i kisha lutur stafin qe me shume tu perkushtohen gjendjes aktuale politike dhe ekonomike,te hapin tema cilesore te cilat do t'i terhiqnin vizitoret. Forumi duhet te jete i oranizuar gjithmone,dhe te mos jete nen ndikimin e ndokujt,duhet te keni patjeter njerez qe dine mire pc sepse edhe mund te vije ndonje sulem i papritur nga disa qe nuk ua dojne te miren. Kapaciteti i postimeve duhet te jete i larte dhe sa me pak postime te kopjuara. Gjithashtu kerkoje nga stafi te jete gjithmone ne gadishmeri per antaret dhe te mos lejoj intrigat apo ndonji fyerje ndermjet tyre. Dhe mos te harroj edhe dicka tjeter,hapesira e forumit kjo me ngjyre te kuqe nuk po me pelqen.
Me t'mira Meteor Te faleminderit per keshillat tuaja Meteor ishin te drejta dhe me nje fjale duhet te jemi patjeter me te organizuar ne kete drejtim dhe deshta qe te them se qfare dizajni tja le forumit pasi qe nuk po jua mbush syrin kjo. Dhe me mire ta zgjedim kete se bashku dhe te arrijme ne konkludim per nje dizajne i pelqyer nga te gjithe dhe qe do ti beje te ndihen ne frymen patriotike dhe atdhetare. Ju lutem qe te me ndihmoni rreth ketij problemi, mos te na ndosh asnje sulm nga hakerat e pameshirshem. Me respekt Sandokani ndihma juaj do te me ndihmoje shume... | |
|
| |
ILLYRIAN Admin
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Mon Feb 16, 2009 2:28 pm | |
| Tash e ndrrova dizajnin dhe shpresoj se do te ju pelqej. Nese jo tregoni....
Ju pershendes,
Sandokani | |
|
| |
Meteor V.I.P
Numri i postimeve : 1386 Mosha : 38 Vendi : Në ferr...!! Reputacioni : 22 Data e regjistrimit : 15/02/2009
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Mon Feb 16, 2009 6:23 pm | |
| - Sandokan shkruajti:
- Tash e ndrrova dizajnin dhe shpresoj se do te ju pelqej. Nese jo tregoni....
Ju pershendes,
Sandokani Po tani duket shume me mire. Faleminderit qe i moret pozitive keshillat e mia. Me respekte Meteor | |
|
| |
ILLYRIAN Admin
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Mon Feb 16, 2009 7:10 pm | |
| - Meteor shkruajti:
- Sandokan shkruajti:
- Tash e ndrrova dizajnin dhe shpresoj se do te ju pelqej. Nese jo tregoni....
Ju pershendes,
Sandokani Po tani duket shume me mire. Faleminderit qe i moret pozitive keshillat e mia.
Me respekte Meteor Faleminderit shume dhe mbetem me shprese se cdo antar ta thote vrejtjen rreth forumit.. | |
|
| |
Flaka Moderator
Numri i postimeve : 370 Mosha : 34 Vendi : UNITED STATES OF ALBANIA...! Reputacioni : 11 Data e regjistrimit : 13/02/2009
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Wed Feb 18, 2009 5:30 pm | |
| Nuk kam asnje verejtje per forumin eshte i shkelqyer!!!
Jo po po e kom nje verejtje: Pse e keni ba forumin qekaq t'mir???hhahahhah | |
|
| |
ILLYRIAN Admin
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Wed Feb 18, 2009 9:24 pm | |
| - Flaka shkruajti:
- Nuk kam asnje verejtje per forumin eshte i shkelqyer!!!
Jo po po e kom nje verejtje: Pse e keni ba forumin qekaq t'mir???hhahahhah Faleminderit shume Flaka por duhet te punojme dite e nate per te pasur nje forum sa me te mire ne te gjitha aspektet. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Fri Feb 20, 2009 7:30 pm | |
| nje here per nihere nuk kam asnje verejtje |
|
| |
ILLYRIAN Admin
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Fri Feb 20, 2009 8:52 pm | |
| Sidoqofte ata qe kane ndonje sygjerim apo vrejtje per dizajnin apo per ndonje antar ose per ndonje problem le te lajmrohet dhe ne do te mundohemi ta bejme te pamunduren ta ndreqim ate qka eshte prishe.. VAZHDIM TE MBARE DHE POSTIME SA ME CILESORE | |
|
| |
Adea
Numri i postimeve : 27 Reputacioni : -3 Data e regjistrimit : 19/03/2009
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Sun Mar 29, 2009 7:08 pm | |
| | |
|
| |
ILLYRIAN Admin
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Sun Mar 29, 2009 8:02 pm | |
| - Adea shkruajti:
- Mir mir jo bash mir!
Adea se pari mund te tregosh se ku nuk eshte mire formi... | |
|
| |
Adea
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Sun Mar 29, 2009 9:07 pm | |
| - Sandokan shkruajti:
- Adea shkruajti:
- Mir mir jo bash mir!
Adea se pari mund te tregosh se ku nuk eshte mire formi... Ka tema shum palidhje kam thene edhe ne temen Kombinime me tastier se shumica e temave jane te kota... | |
|
| |
Albanian Warrior Antar i ri
Numri i postimeve : 121 Vendi : Shqiperi Natyrale Reputacioni : 8 Data e regjistrimit : 19/03/2009
| |
| |
Adea
| |
| |
Meteor V.I.P
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Mon Mar 30, 2009 7:39 pm | |
| Adea dhe Albanian Warrior Ju lutem mos filloni me polemika personale. Adea te theme edhe nje here,nuk dua qe te humbim kohen kote,hap disa tema te cilat t'i mendon se ia vlen te diskutohet per to.
Me respekt Meteor | |
|
| |
Albanian Warrior Antar i ri
Numri i postimeve : 121 Vendi : Shqiperi Natyrale Reputacioni : 8 Data e regjistrimit : 19/03/2009
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Mon Mar 30, 2009 8:13 pm | |
| | |
|
| |
Meteor V.I.P
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Mon Mar 30, 2009 8:33 pm | |
| Shiqoni E kame thene edhe tek nje teme tjeter dhe po e theme edhe ketu. Mos krijoni uragan pa qene nevoja. Alabanian Warrior dhe ti Adea,nuk kemi nevoje per kundershtare eshte thjeshte mendimet e cdo njerit te cilat nuk mundemi as nuk pretendojme t'ia mohojme lirine e shprehjes se mendimit. Adeas i kam thene edhe me heret qe se kam ndermend te krijoj kurfar armiqesie me te. Po ta theme edhe ty Albanian Warrior,nuk kemi nevoje te krijojme tollovi pa qene nevoja. Hapni tema dhe diskutoni taman si forumiste ne kuptimin e plote te fjales. E nese keni sy te shihni ne horizont atehere shpresoje t'i keni kuptuar fjalet e mia e t'a leni anashe kete fjalen''kundershtare'' e te fillojme te diskutojme ashtu sic na ka hije.
Me respekte Meteor | |
|
| |
The Commandante Admin
Numri i postimeve : 99 Mosha : 114 Reputacioni : 15 Data e regjistrimit : 17/02/2009
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Tue Mar 31, 2009 5:28 pm | |
| Nje verejtje e madhe qe u takon te gjitheve,e kemi hapur forumin,por e kemi harruar arsyen pse e kemi hapur kete forum,e kemi hapur sa i perket qeshtjes kombetare,dhe asnje teme,nuk eshte hapur per kete qeshtje,temat qe me shume zene vend jane ato palidhje,qe i ngjajne nje qati,kemi tema qe zend vend palidhje sic jane:Gjeni kryeqytetin,Nje shpulle per ...?,Cili ekip ju pelqen? etj etj,vertet mendoni se me keto gjera do arrijme ndokund?Pergjegjja eshte JO,sepse kto jane humbje kohe.
Ju lutem qe sot e tutje,ti jepni me shume rendesi qeshtjes kombetare,dhe jo te humbisni kohe neper tema tjera.Kush eshte i pajtimit me kete verejtje,apo me mire po them sygjerim ,te tregon,qe te nderrmerret dicka.
Respect you're self.
Edituar për herë të fundit nga SkenderBeg në Tue Mar 31, 2009 5:32 pm, edituar 2 herë gjithsej | |
|
| |
Jeta Antar i ri
Numri i postimeve : 107 Reputacioni : -1 Data e regjistrimit : 19/03/2009
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Tue Mar 31, 2009 5:29 pm | |
| - Meteor shkruajti:
- Shiqoni
E kame thene edhe tek nje teme tjeter dhe po e theme edhe ketu. Mos krijoni uragan pa qene nevoja. Alabanian Warrior dhe ti Adea,nuk kemi nevoje per kundershtare eshte thjeshte mendimet e cdo njerit te cilat nuk mundemi as nuk pretendojme t'ia mohojme lirine e shprehjes se mendimit. Adeas i kam thene edhe me heret qe se kam ndermend te krijoj kurfar armiqesie me te. Po ta theme edhe ty Albanian Warrior,nuk kemi nevoje te krijojme tollovi pa qene nevoja. Hapni tema dhe diskutoni taman si forumiste ne kuptimin e plote te fjales. E nese keni sy te shihni ne horizont atehere shpresoje t'i keni kuptuar fjalet e mia e t'a leni anashe kete fjalen''kundershtare'' e te fillojme te diskutojme ashtu sic na ka hije.
Me respekte Meteor Jam e te njejtit mendim | |
|
| |
Flaka Moderator
Numri i postimeve : 370 Mosha : 34 Vendi : UNITED STATES OF ALBANIA...! Reputacioni : 11 Data e regjistrimit : 13/02/2009
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Tue Mar 31, 2009 5:33 pm | |
| Forumistat mund te shprehin mendimin e tyre por pa fjale fyese..... | |
|
| |
The Commandante Admin
Numri i postimeve : 99 Mosha : 114 Reputacioni : 15 Data e regjistrimit : 17/02/2009
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Wed Apr 01, 2009 4:03 pm | |
| [/quote] Epo ketu e kam gjet rehatine time dhe kam kundershtare sa te duash.....!!!!!!!!!![/quote] Kundershtarin e pare qe do te hasesh eshte ne mua,nese ke ndonje problem,apo nuk te pelqen forumi ,na jep disa sygjerime,nese i pelqejne adminit ne ta ban,ose per ndryshe ja shkel. | |
|
| |
Adea
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Wed Apr 01, 2009 8:20 pm | |
| - SkenderBeg shkruajti:
Epo ketu e kam gjet rehatine time dhe kam kundershtare sa te duash.....!!!!!!!!!![/quote] Kundershtarin e pare qe do te hasesh eshte ne mua,nese ke ndonje problem,apo nuk te pelqen forumi ,na jep disa sygjerime,nese i pelqejne adminit ne ta ban,ose per ndryshe ja shkel. [/quote] Me duket se une nuk e kam fyer askend qe tja "shkeli" nga forumi siq thua ti! E ke lexuar rregulloren apo jo ? | |
|
| |
The Commandante Admin
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Thu Apr 02, 2009 4:06 pm | |
| Se pari une nuk e kam fyer skend,dhe se dyti qe po thua a e ke lexuar rregulloren,e kam lexuar qe qke me te,sepse edhe une kam qene nje nder ktijuesit e saj. Sa i perket kundershtarit,ti vet the ,se ke gjetur rehatin dhe plot kundershtar,edhe un thash ta bej me te lehte te gjesh njerin prej tyre. Enemy's for Ever. Shndet. | |
|
| |
Adea
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! Thu Apr 02, 2009 6:33 pm | |
| - SkenderBeg shkruajti:
- Se pari une nuk e kam fyer skend,dhe se dyti qe po thua a e ke lexuar rregulloren,e kam lexuar qe qke me te,sepse edhe une kam qene nje nder ktijuesit e saj.
Sa i perket kundershtarit,ti vet the ,se ke gjetur rehatin dhe plot kundershtar,edhe un thash ta bej me te lehte te gjesh njerin prej tyre.
Enemy's for Ever.
Shndet. Po se pari ju vet me keni ftuar. Fillova te shkruaj dhe pashe se jemi me mendime te kunderta a s'quhemi ne 'Kundershtarë' ? | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Vërejtje dhe sygjerime...!!! | |
| |
|
| |
| Vërejtje dhe sygjerime...!!! | |
|