|
|
| Kush eshte me serioz ne forum??? | |
|
+7Flaka Njomza Meteor Jeta shqipetari ILLYRIAN Rock 11 posters | |
Autori | Mesazh |
---|
Meteor V.I.P
Numri i postimeve : 1386 Mosha : 38 Vendi : Në ferr...!! Reputacioni : 22 Data e regjistrimit : 15/02/2009
| Titulli: Re: Kush eshte me serioz ne forum??? Sun Apr 19, 2009 2:02 pm | |
| | |
| | | The Commandante Admin
Numri i postimeve : 99 Mosha : 114 Reputacioni : 15 Data e regjistrimit : 17/02/2009
| Titulli: Re: Kush eshte me serioz ne forum??? Sun Apr 19, 2009 4:47 pm | |
| Sipas meje me serioz jane Sandokan dhe Flaka. | |
| | | Vrana Konti
Numri i postimeve : 2 Reputacioni : 0 Data e regjistrimit : 19/04/2009
| Titulli: Re: Kush eshte me serioz ne forum??? Sun Apr 19, 2009 6:10 pm | |
| Pershendetje per te gjithe ju. Pasi qe tema per verejtje ishte e mbyllur po e them ketu, pasi qe me shume anetare hyn te keto tema se tek te tjerat. Ju pergezoj per punen qe po e beni, por nuk po e shoh nje pune te frytshme, te gjitha temat jane te njejta me nje forum qe nuk kam deshir te ja them emrin, pasi qe Administratoret e atij forumit kane qene njerez te degjeneruar, qe ne emer te forumit kane bere pislleqe e maskarralleqe. Ju perveq temave i keni kopjuar edhe Rank, (SkenderBeg ti edhe thenien time tek ai forum e paske marr) nese jeni ata qe po deshironi te beni diqka me ndryshe diqka me mire, krijoni vete, mos kopjoni, JO pse mua me beni keq apo anetareve tjere, por thjesht kjo ju bene te paditur, pa Ide, ndersa une mendoj qe ju mund te beni shume gjera te ndryshme pa pasur nevoj per kopjime tek ai forum.
Pershendetje dhe pune te mbare... Vrana Konti | |
| | | The Commandante Admin
Numri i postimeve : 99 Mosha : 114 Reputacioni : 15 Data e regjistrimit : 17/02/2009
| Titulli: Re: Kush eshte me serioz ne forum??? Sun Apr 19, 2009 7:08 pm | |
| - Vrana Konti shkruajti:
- Pershendetje per te gjithe ju.
Pasi qe tema per verejtje ishte e mbyllur po e them ketu, pasi qe me shume anetare hyn te keto tema se tek te tjerat. Ju pergezoj per punen qe po e beni, por nuk po e shoh nje pune te frytshme, te gjitha temat jane te njejta me nje forum qe nuk kam deshir te ja them emrin, pasi qe Administratoret e atij forumit kane qene njerez te degjeneruar, qe ne emer te forumit kane bere pislleqe e maskarralleqe. Ju perveq temave i keni kopjuar edhe Rank, (SkenderBeg ti edhe thenien time tek ai forum e paske marr) nese jeni ata qe po deshironi te beni diqka me ndryshe diqka me mire, krijoni vete, mos kopjoni, JO pse mua me beni keq apo anetareve tjere, por thjesht kjo ju bene te paditur, pa Ide, ndersa une mendoj qe ju mund te beni shume gjera te ndryshme pa pasur nevoj per kopjime tek ai forum.
Pershendetje dhe pune te mbare...
Vrana Konti Faleminderit Vrana Konti,keshillen tende do ta kem parasysh,do te bejme ndryshime ne tema,e sa i perket thenies time,ate nuk e kam kopjuar askund,por perkundrazi e kam gjetur ne nje web ne internet. Por nese paraqet ndonje problem serioz ,do ta nderroj thenjen. Met mira Skenderbeg | |
| | | Vrana Konti
Numri i postimeve : 2 Reputacioni : 0 Data e regjistrimit : 19/04/2009
| Titulli: Re: Kush eshte me serioz ne forum??? Sun Apr 19, 2009 7:17 pm | |
| Pershendetje SkenderBeg. Ndoshta me paske keqkuptuar per thenien, nuk te thash ta heqesh dhe me vjen mire qe e paske vendosur dhe do beja apel qe ne cdo forum qe jeni te regjistruar ta vendosni kete thenie sepse na perket neve ne Jemi SHQIPETARET, une e thash per shkak te kopjimeve, jo per diqka tjeter, ju lutem te mos me keqkuptoni, nuk dua qe ky forum te jete sikurse ai per te cilin e din edhe ti se per cilin po flas. Pershendetje... | |
| | | ILLYRIAN Admin
Numri i postimeve : 2043 Mosha : 34 Vendi : UNITED STATES OF ALBANIA Reputacioni : 35 Data e regjistrimit : 13/02/2009
| Titulli: Re: Kush eshte me serioz ne forum??? Sun Apr 19, 2009 7:31 pm | |
| - Vrana Konti shkruajti:
- Pershendetje per te gjithe ju.
Pasi qe tema per verejtje ishte e mbyllur po e them ketu, pasi qe me shume anetare hyn te keto tema se tek te tjerat. Ju pergezoj per punen qe po e beni, por nuk po e shoh nje pune te frytshme, te gjitha temat jane te njejta me nje forum qe nuk kam deshir te ja them emrin, pasi qe Administratoret e atij forumit kane qene njerez te degjeneruar, qe ne emer te forumit kane bere pislleqe e maskarralleqe. Ju perveq temave i keni kopjuar edhe Rank, (SkenderBeg ti edhe thenien time tek ai forum e paske marr) nese jeni ata qe po deshironi te beni diqka me ndryshe diqka me mire, krijoni vete, mos kopjoni, JO pse mua me beni keq apo anetareve tjere, por thjesht kjo ju bene te paditur, pa Ide, ndersa une mendoj qe ju mund te beni shume gjera te ndryshme pa pasur nevoj per kopjime tek ai forum.
Pershendetje dhe pune te mbare... Vrana Konti Faleminderit Vrana Konti qe hyre ne kete forume pos te rank nuk eshte shume me rendesi e nuk ka fare por me gjithate e ndryshuam... Dhe nuk besoj qe eshte me e ngjashme... Disa tema i kane hapur antaret qe jane regjistruar dhe ne nuk kemi mundur ti themi mos hapni tema se ju perjashtojme keshtu i lame ato tema.. Pershendetje Sandokan P.S TEmen verejtje dhe sygjerime e hapa perseri dhe mund te shkruash aty sepse e pata harruar mbyllur bashke me rregulloren... | |
| | | Jeta Antar i ri
Numri i postimeve : 107 Reputacioni : -1 Data e regjistrimit : 19/03/2009
| Titulli: Re: Kush eshte me serioz ne forum??? Mon Apr 20, 2009 10:51 am | |
| Qa me ba njeri i gjall harron jo aj i dekti | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Kush eshte me serioz ne forum??? | |
| |
| | | | Kush eshte me serioz ne forum??? | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi