Cili do ishte përfaqësuesi më i mirë drejt bashkimit të trojeve shqiptare???
3 posters
Autori
Mesazh
Meteor V.I.P
Numri i postimeve : 1386 Mosha : 38 Vendi : Në ferr...!! Reputacioni : 22 Data e regjistrimit : 15/02/2009
Titulli: Cili do ishte përfaqësuesi më i mirë drejt bashkimit të trojeve shqiptare??? Sun Mar 08, 2009 12:32 pm
Forumist te nderuar kete teme e hapa qe te gjithe te keni mundesin te veçoni nje njeri i cili mendoni se do ishte perfaqesues shume i mire per shqipetaret drejt rruges te shqiperise natyrale.
Per mendimin tim do ishte Albin Kurti
Vazhdim te mbare...!!
Shpata
Numri i postimeve : 79 Mosha : 112 Vendi : Chelsea Reputacioni : 0 Data e regjistrimit : 18/02/2009
Titulli: Re: Cili do ishte përfaqësuesi më i mirë drejt bashkimit të trojeve shqiptare??? Sun Mar 08, 2009 12:35 pm
Per mua eshte Erion Veliaj por a mund te zgjedhim edhe ndonje antare te forumit tone nese po perfundimisht do te ishte meteori pra: Erion Veliaj dhe Meteor
Meteor V.I.P
Numri i postimeve : 1386 Mosha : 38 Vendi : Në ferr...!! Reputacioni : 22 Data e regjistrimit : 15/02/2009
Titulli: Re: Cili do ishte përfaqësuesi më i mirë drejt bashkimit të trojeve shqiptare??? Sun Mar 08, 2009 12:37 pm
Shpata shkruajti:
Per mua eshte Erion Veliaj por a mund te zgjedhim edhe ndonje antare te forumit tone nese po perfundimisht do te ishte meteori pra: Erion Veliaj dhe Meteor
Ok mire do e zgjedhim nje perfaqesues te popullit dhe nje te forumit tone. Siq e thash edhe me pare
1.Albin Kurti 2.Nga forumi yne:Shqiptari
ILLYRIAN Admin
Numri i postimeve : 2043 Mosha : 34 Vendi : UNITED STATES OF ALBANIA Reputacioni : 35 Data e regjistrimit : 13/02/2009
Titulli: Re: Cili do ishte përfaqësuesi më i mirë drejt bashkimit të trojeve shqiptare??? Mon Mar 09, 2009 2:37 pm
Pergezime per temen Meteor
Nese mua do te me ipej rasti te zgjedhja ndonje lider te mire per shqipetaret do ta zgjedhja Albin Kurtin.. Kurse nga forumi jone Shqipetari edhe Meteor..
Sponsored content
Titulli: Re: Cili do ishte përfaqësuesi më i mirë drejt bashkimit të trojeve shqiptare???
Cili do ishte përfaqësuesi më i mirë drejt bashkimit të trojeve shqiptare???